.

Sample Text

miercuri, 19 septembrie 2012

Planul de Compensare - Global One


Globale One este un nou tip de afacere, avind la baza si un nou concept de Social Marketing 100%.

Aceasta se deosebeste prin faptul ca toti partenerii businessului vor putea avea venituri chiar din primele zile de la inregistrare. 
GlobalOne are multiple afaceri care vor genera profit, iar printre aceste multe afaceri va fi si un site de licitatii la cent, IGoBidWin.





In prima faza vor exista 3 programe de recompensare:

  • Spinfinity
  • GoGlobal Profit Pool
  • GoToInfinity

Toate 3 programele se vor desfasura in acelasi timp si se vor putea obtine castiguri concomitent din toate 3.



Iata cum vor functiona:

Spinfinity:
Spinfinity este un sistem de recompensare revolutionar. Toti membrii inregistrati sunt plasati in linie dreapta in functie de data inregistrarii, apoi linia este impartita in 3 zone.
Prima zona este cea neplatite iar urmatoare doua zone sunt cele de plata. Fiecare membru va fi alocat automat grupului Violet. Fiecare membru isi va schimba pozitia la fiecare 72 de ore. Astfel, dupa 72 de ore veti fi mutati in grupul Verde si veti primi procent din profit, chiar daca nu ati sponsorizat pe nimeni. Dupa alte 72 de ore, veti fi mutat in grupul Albasru si iarasi veti fi platiti, numai ca de data aceasta cu un procent mai mare decat in grupul Verde.
Pozitiile din varf vor fi platite cu valorile cele mai mari si scad pe masura ce coboara spre baza.
Prin urmare veti primi o plata la fiecare 3 zile. In acest mod fiecare membru va fi platit de cel putin 6 ori pe luna.
Potentialul de castig in acest program difera in functie de pozitia in care ajunge fiecare la rotatie. Este posibil ca cineva sa se inregistreze cu abonamentul lunar cel mai mic de 10$ si la prima rotatie sa ajunga intr-o pozitie platita cu 100$. In plus fiecare sponsor va primi un comision de 20% din castigul afiliatilor sai pana la 5 generati in adancime.




GoGlobal Profit Pool:
Planul GoGlobal Profit Pool este planul care va solicita cea mai multa munca, cu toate ca nu va fi nevoie sa inregistrati alti membrii ca sa aveti venituri. Prin acest program veti acumula puncte oferind cadou unitati de licitatie (bid tokens) sitului de licitatii iGoBidWin. Pentru fiecare unitate pe care o faceti cadou veti castiga un punct. Daca un client cumpara unitati de pe situl dvs, veti primi 5 puncte la fiecare unitate folosita.
Daca nu doriti sa le faceti cadou, puteti cheltuii 5 unitati pe care sa le puneti in “sistemul de marketing” al companiei care va promova si va oferi cadou acele unitati din partea dvs. La fiecare 3 zile veti fi platiti in functie de numarul de pucte pe care le-ati acumulat in acea perioada. Prin urmare, fara a avea afiliati, puteti primi pana la 10 plati pe luna prin acest program. De asemenea, ca in cazul Spinfinity, veti primi 20% de la afiliati dvs. pe 5 nivele de adancime.




GoToInfinity
GoToInfinity este programul cel mai usor de inteles a planului de compensare. Nici aici nu e nevoie sa inregistrati personal alti mebri.  Pe scurt as putea spune ca este o matrice formata din 3x10,  in care cad toti membrii ce sau inregistrat dupa voi. De asemenea va exista un comision de 20% pe care il veti primi de la toti cei aflati pina in al 4-lea nivel in matrice, chiar daca ei nu sunt afiliati dvs. 



In concluzie, prin aceste 3 programe, fara sa sponsorizati pe cineva, veti primi pana la 26 de plati pe luna ca membru standard. Daca totusi formati si o echipa, veti primi in plus cate 26 de plati pe luna de la fiecare afiliat pana la 5 nivele de adancime. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Contact

e-mail: buxtut@yahoo.com

skype: buxtut Add me to Skype

Conect

Totalul afisarilor de pagina

SEO Romania