.

Sample Text

miercuri, 19 septembrie 2012

Global One Company


Pentru a va face o imagine asupra magnitudinii GlobalOne, ascultati inregistrarea audio de mai jos sau cititi textul. Textul este transcrierea inregistrarii audio




  • Compania va avea afaceri multiple care vor genera profit
  • 50% din acest profit va fi impartit intre membrii afiliati, prin trei planuri de compensare: Spinfinity, Global Profit Pool si Infinity.
  •  Toti membrii castigă comisioane 1 data la cel mult 6 zile, chiar daca nu au format o echipa si nu fac vanzari


Echipa GlobalOne Este Cea Care A Pus Bazele Retelelor Wireless De Tip WiFi si WiMax 

Bine v-am gasit! Cand traiesti intr-un mediu de afaceri incepi sa vezi lucrurile diferit fata de oamenii obisnuiti incepi sa intelegi cum sa aduci un produs sau tehnologie pe piata fara sa produci confuzie in randul oamenilor.
 
 Sa va dau un exemplu:
 
 Cativa prieteni de-ai mei sunt genul de oameni foarte pasionati de technologie in timp ce eu sunt mai mult orientat spre antreprenoriat. Impreuna cu ei am construit o retea wireless in mijlocul orasului Aspen din statul Colorado. Nu pare mare lucru acum dar pe cand se intampla asta, technologiile WiFi nu existau nici macar la nivel de idee. am construit acea retea in centrul orasului Aspen din Colorado pe o frecventa libera si facusem ceva ce nu mai facuse nimeni inainte
 
 Presedintele FCC, Michael Powell, a scris toate regulile pentru retele WiFi si WiMax in principal pe baza retelei noastre
 acestea sunt unele din lucrurile pe care le facem de mult timp si cu care practic am crescut.
 
 Numele meu nu este foarte public cum este cel al lui Steve Jobs,de exemplu, in principal pentru ca majoritatea afacerilor pe care le-am creat au fost fie fondate si vandute fie am fost initiatorii ideii dupa care au fost preluate de altii sau de multe ori am fost cei care am adus technologiile pe piata asadar ... din acest motiv daca veti cauta pe google, nu ma veti gasi chiar peste tot.
 
 Am multi prieteni care sunt foarte bogati si care au mult success dar nici pe ei nu ii veti gasi. Asadar...ce se intampla este ca eu sunt un antreprenor si un om de afaceri si dintotdeauna mi-a placut ideea de network marketing,
 Iar la acest concept ma fascinat faptul ca este o industrie de multe miliarde de dolari, unii spun chiar de trilioane de dolari daca se iau in calcul toate vanzarile si comisioanele facute.
 

 
De Ce Majoritatea Oamenilor Nu Fac Bani In Network Marketing?

 Am fost intrigat de faptul ca majoritatea oamenilor nu fac bani in aceasta industrie dar raman extrem de loiali si dedicati acestui proces timp de ani de zile.
 
 De-a lngul anilor am incercat sa-mi dau seama ce determina aceasta loialitate pentru ca doream sa creez si eu aceasta loialitate in celelalte afaceri ale mele asa ca pentru mine insemna mai mult.
 
 Un alt lucru care ma uimit cand am inceput sa analizez acest model de afaceri este ca majoritatea companiilor network marketing a doar un singur produs pe care il vand si de obicei este un produs de care nu ai neaparata nevoie zi de zi si voi folosi exemplul produselor nutritionale.
 
 Nu am nimic impotriva produselor nutritionale, vom avea si noi cateva, dar aceste firme au de obicei o bautura sau ceva similar care costa 120$ sticla dar a carei cost de productie este undeva sub 5$/sticla.
 
 In trei luni de zile, 98% din oameni nu fac niciun ban iar dupa aceasta perioada vor spune: "nu prea folosesc produsul acesta, este destul de costisitor, am bagat deja 400-500$ in asta si nu am vazut un cent"
 
 Si... au disparut, nu veti mai auzi de ei in acea afacere.
 


Vom Avea Mai Multe Afaceri Care Vor Genera Profit, Nu Doar Un Singur Produs


 Unul din lucrurile de care am vrut sa fim siguri este ca nu vom veni pe piata cu un singur produs.
 
 Cand ne vom lansa si vom deshide situl de licitatii acesta va fi diferit de tot ce exista pe piata acum.
 
 Ati vazut celelalte situri de licitatii, au lucruri foarte foarte simple pe care la scot la licitatie lucruri de baza ca de exemplu un aspirator sau o drujba nu stiu cate persoane cumpara aspiratoare si drujbe dar stiti ceva, as putea sa cumpar aceste obiecte cu 20 de dolari mai scump de la magazinul din colt, nu as cumpara asa ceva de pe un  website dar as cumpara la o licitatie lucruri pe care intradevar mi le doresc sau ceva ce este mai exclusivist, ceva ce imi doresc de mult timp ma refer la ceasuri Rolex sau cercei cu diamante de foarte buna calitate vom avea lingouri de aur si de argint, monede de colectie vom avea tot felul de obiecte si servicii pe care oamenii si le doresc dar nu le cumpara in mod obisnuit datorita costurilor foarte mari puteti vedea ca este o atitudine diferita nu vom face reduceri la obiecte care oricum sunt ieftine desi e uimitor ca oamenii cumpara aspiratoare pe site-uri de licitatii.
 
 Cu toate ca nu sunt decat alte afaceri, siturile de licitatii sunt foarte mediatizate acum vrem sa incepem cu o afacere care este cautata si sa avem success cu ea.
 
 Stim ca trebuie sa atragem atentia pietei asupra noastra iar in cateva saptamani de la lansare vom porni o a doua afacere apoi o a treia afacere, a patra afacere si o a cincea afacere in care veti putea cu totii participa.
 
 Daca nu veti mai dori sa fiti in prima afacere o puteti opri si intra in alta fara a va pierde structura sau membrii.
 
 Totul se leaga - Compania GlobalOne este fundatia iar afacerile sunt doar surse de venit. Ganditiva la ele ca la o companie care are produse multiple, ca in cazul exemplului cu produse nutritionale. Pot avea o bautura, o bautura energizanta si ceva vitamine. Acestea sunt trei produse ale companiei lor, dar noi ducem totul la un alt nivel pentru ca vom avea afaceri intregi pe care dvs. le veti putea opera si sa fiti mandri de asta, sa faceti comisioane externe si sa participati in Spinfinity, Global Profit Pool si Infinity.
 
 In acelasi timp puteti opera simultan in mai multe afaceri si nu trebuie sa invatati sa faceti multe lucruri, nu sunt exercitii matematice complicate acolo.
 
 Nu vor exista lucruri complicate, totul va fi simplu astfel incat oricine poate invata aceasta activitate in decurs de cateva minute
 
 Unul din lucrurile importante a fost sa ne asiguram ca vom avea produse care sa faca membrii sa fie mandri de ele.
 
 Vom acoperi acest subiect in cateva saptamani cand vom anunta afacerile.
 


Majoritatea Companiilor Network Marketing Au Produse Foarte Scumpe

O a doua problema in aceste afaceri este pretul. Majoritatea produselor sunt foarte costisitoare desi cei mai multi oameni stiu ca productia lor nu costa chiar asa de mult.
 
 In plus, foarte multi oameni nu au resursele necesare.
 
 In multe companii sunt promovate "pachetele de afacere" de 495$
 
 Membrilor noi li se spune "Daca vrei sa fi un lider cumpara pachetul de afacere".
 
 Este un motiv pentru care acel pachet costa 495$ daca ar costa 500$ ar trebuii sa completeze documente suplimentare in toate statele si ei nu doresc asta, de aceea majoritatea pachetelor sunt sub 500$ si iata ca ati cumparat un pachet si cheltuiti 100-200$ pe luna pe produse care nu le folositi in mod curent si nu faceti niciun ban cu asta.
 
 
GlobalOne Se Adreseaza si Persoanelor Cu Venituri Scazute

 Asta a fost o problema pe care noi am vrut sa o rezolvam asa ca in fiecare afacere vom avea preturi care incep foarte jos si pe care le puteti upgrada la diverse nivele de participare in situl de licitatii abonamentul incepe de la 10$ si urca treptat pana la 100$: 10$ - 25$ -50$ -75$ - 100$
 
 Va puteti modifica abonamentul oricand atat in sus cat si in jos. Un alt element important este ca persoanele care intra cu abonamentul de 10$ probabil nu au foarte multi bani dar vor putea vedea ce comisioane pierd daca nu upgradeaza. Vor putea intra in biroul virtual si upgrada abonamentul pana in ultima clipa inainte de urmatoarea rotatie, pentru a nu pierde comisioanele.
 
 Multe companii nu permit acest lucru decat o data pe luna pentru ca nu vor sa dea acele comisioane ci doresc sa le pastreze.
 
 Noi vrem sa va oferim acele comisioane pentru ca noi deja ne-am facut banii.
 
 Vrem ca banii sa ajunga la dvs. Nu avem niciun motiv sa va "torturam" si sa va spunem "ati fi putut face atat dar trebuie sa asteptati pana luna viitoare".
 
 Daca in aceasta seara la miezul noptii va avea loc o rotatie iar dvs. va inregistrati astazi in program veti ajunge intr-o pozitie platita (vezi programul Spinfinity) deci daca va inregistrati azi la ora 19 in 5 ore primiti primii bani.
 
 Daca v-ati inregistrat acum 3 zile veti ajunge in pozitia platita la maxim. Asa de repede vin banii iar asta ma duce la urmatoarea problema din network marketing si anume ca nimeni nu face niciun ban cu exceptia oamenilor foarte puternici in programul nostru Spinfinity puteti castiga bani fara ca vreodata sa sponsorizati pe cineva.
 
 Daca totusi sponsorizati pe cineva veti castiga 20% din cat castiga acea persoana la fiecare 3 zile in programul Spinfinity, 20% in Global Profit Pool si 20% in programul Infinity. Asadar, oameni care nu au mai primit niciodata o plata, nici macar de 1$ vor fi platiti sunt multe sisteme binare in care tot ce trebuie sa faci este sa aduci doua persoane dar majoritatea nu pot aduce doi oameni.
 

In Multe Sisteme Companiile Vor Sa Tina Comisioanele Pentru Ele

 In multe programe inclusiv in sistemele binare aveti doua linii: linia sponsoriala si linia de echilibru iar pentru a face bani trebuie sa aveti echilibru deci daca aveti 400.000 - 500.000$ rulaj pe o linie dar nu aveti echilibru veti primii cateva mii de dolari iar diferenta o pastreaza compania.
 
 Pentru mine acest lucru nu are nicio logica.
 
 Pana acum ati vazut primele doua parti din planul de compensare.
 
 Cand veti vedea a treia parte...
 
 Este un pachet complet pentru persoanele care nu pot sa aduca oameni iar pentru oameni ca dvs.... oamenii ca dvs. vor castiga cifre pe care nici macar nu vati gandit ca se poate.
 
 Vor fi cifre foarte foarte mari pt voi datorita simplitatii, pentru ca oamenii pe care ii aduceti nu parasesc sistemul la fiecare 3 zile sau in fiecare luna ci ei stau in program fiindca fac bani!
 
 Aceasta a fost o alta problem la care ne-am adresat si ne-am asigurat ca oamenii de rand pot face bani foarte, foarte repede si de asemenea, liderii pot castiga  sume foarte, foarte mari puteti face bani nelimitati cu programele noastre.
 
 Am studiat sute de planuri si sute de companii am studiat cimpaniile cu renume, am studiat companiile care au esuat si am analizat ce a functionat si de ce a functionat si am vazut programe in care daca faci prea multi bani incep si te penalizeze.
 
 Tu te zbati sa optii un venit bun pentru familia ta iar ei iti iau acest lucru iar asta nu e un lucru normal daca veti lucra pentru compania noastra si ne ajutati sa devenim o companie mai buna si ne reprezentati in acest sens eu vreau ca dvs. sa castigati cat de mult se poate sa stoarceti pana la ultimul cent.
 
 Aceasta este filozofia noastra noi nu trebuie sa castigam foarte mult la o vanzare, noi vom castiga din volum.
 In plus, veti vedea ca vor fi si alte surse externe de castig asa ca noi ne vom descurca foarte bine.
 
 Vrem ca banii sa mearga la toata lumea pentru ca toti sa fie multumiti pentru ca oamenii sa nu plece si toti sa ramana si sa faca din ce in ce mai multi bani pe termen lung.
 
 Asta am incercat sa rezolvam cu planul nostru si cred ca am facut o treaba buna in plus venim cu cateva componente pe care nicio companie de network marketing nu le-a folosit vreodata.


 
Veti Putea Dona O Parte Din Venit Programului Nostru Caritabil


Va fi posibil ca din venitul care il obtineti din programele GlobalOne o parte sa il donati sa spunem ca astazi primiti 1372 dolari si 23 de centi veti avea posibilitatea de a rotunji iar cei 23 de centi vor fi virati in proiectul nostru umanitar Save Life poate ca vi se pare putin 23 de centi, 40 de centi, 60 de centi sau cat o fi dar asta se va intampla de fiecare data cand veti primii un comision se va rotunji iar diferenta va merge in proiectul caritabil si asta veti decide dvs., va fi un buton pe care il activati "Da, vreau sa particip" si rotunjirea se va face automat.
 
 Sper ca toti membrii sa isi activeze aceasta optiune si doar mentionez ca doar centii se vor putea rotunji, nu si dolarii in acest mod vom strange sume frumoase cu care vom putea cumpara produse.
 
 Va spun aceasta imagine de ansamblu pentru ca voi liderii sa intelegeti viziunea pe care o puteti pornii si sa o comunicati echipei voasre pentru ca ei sa fie pregatiti pe cand vom lansa programul si stiu ca voi intelegeti foarte bine ce va fi.
 
 Prin itermediul trustului umanitar vom avea access la cele mai incredibile tehnologii din domeniul bio-ecologic intalnite din ultimele decenii sunt produse uimitoare si asta ne duce la acelasi lucru suntem inconjurati de antreprenori si de oameni care inventeaza diverse lucruri si astfel obtinem informatii depsre tot felul de inventii interesante multe dintre ele
 sunt absurde dar altele iti taie respiratia, ca cele pe care le vom avea.
 
 De fapt am ajutat aceasta companie cu partea financiara. Nu imi place sa public astfel de lucruri dar iata-ma ajutand o companie care va schimba lumea dar nu public lucrurile acestea pe internet.
 
 Produsele vor aparea si vor face ceea ce vor face iar noi vom putea face o gramada de lucruri minunate cu ele.
 

Produse Revolutionare Vor Ajuta Milioane de Oameni din Regiuni Izolate ale Planetei

Un produs pentru purificarea apei din care 1Kg purifica 400.000 litri de apa
 Avem un produs pentru purificarea apei si poate veti spune "Am mai auzit de produse pentru purificarea apei"
 
 Acest produs de purificare este asa de puternic incat un kilogram de produs poate purifica 400.000 de litri de apa un kilogram
 
 Apa sarata, apa contaminata, apa de rau, apa poluata cu pesticide si ierbicide asa de puternic este acest produs iar in plus acel kilogram nu costa o gramada de bani costul lui nu este de ordinul  miilor de dolari ci este de cativa dolari.
 
 Banii pe care ii vom face ajutand la purificarea apei va fi unul din modalitatile de castig.
 
Un produs care prelungeste perioada de pastrare a alimentelor cu 1-2 saptamani
 Mai avem un produs cu care puteti sa stropiti legumele si fructele, iar acest produs distruge toate protozoarele si bacteriile provenite din materiile fecale care pot provoca hepatite larve de paraziti practic inlatura transmiterea de boli infectioase si ajuta la prelungirea perioadei de conservare a alimentelor cu 1-2 saptamani.
 
 In Africa, in Indonezia, in India unde vom livra aceste produse aceste doua saptamani in plus fac diferenta intre viata si moarte pentru ca acei oameni nu merg la magazin sa isi ia un mar, cum facem noi.
 
 Avem un al treilea produs destinat industriei cresterii alimentare porducatorilor de carne iar acest produs previne aparitia salmonelei acest produs face ceea ce face si precedentul sunt doar variatii stiintifice ale acelorlasi componente chimice de baza care au fost cercetate timp de decenii.
 
 Acum, carnea de pui, de peste, de vita si alte tipuri se va tine cu 1-2 saptmanai mai mult si astfel poate ajunge laestinatii
 in care refrigerarea este o problema sau daca exista este deficitara iar depozitarea se face in conditii insalubre pe care noi nici nu ni le putem imagina asa ca daca cineva prinde un peste si se pastreaza mai mult pot fi hraniti mai multi oameni iar comunitatea este mai sanatoasa.
 
 Acestea sunt doar cateva din produse.
 
Un produs care ajuta plantele sa creasca si tine la distanta daunatorii
 Mai avem un produs care poate fi pus in apa cu care se uda legumele din gradina. In multe astfel de locuri fiecare are o gradina micuta cu cateva randuri de legume nu exista culturi vaste cum ne imaginam noi au doar cateva randuri pe care le cultiva iar problema este ca solul este saracacios, practic e doar praf, nu e un sol cu nutrienti iar in praf nu creste mare lucru pentru ca apa, mineralele si nutrientii din sol si oxigenul ajuta plantele sa creasca.
 
 Produsul nostru ajuta plantele sa creasca si tine la distanta daunatorii pentru a nu deteriora planta si a ataca recolta.
 
 Astfel cultura va fi mai sanatoasa si mai bogata si va putea fi stropit cu produsul care ajuta la conservare si astfel se pot valorifica mult mai bine vegetalele in acele tari si se pot hrani mult mai multi oameni.
 
Un spray care "sterilizeaza" o incapere in 3 minute
 Mai avem un produs care este de fapt un spray care folosit intro incapere - si cu totii am vazut acele imagini cu doctori care sunt nevoiti sa lucreaze in conditii insalubre, cu oameni care asteapta la usa, iar doctorii trebuie sa opereze in astfel de conditii - produsul nostru poate fi pulverizat intr-o incapere si inlatura virusii, mucegaiurile, bacteriile, inclusiv H.I.V., virusul hepatitei, cel al gripei aviare de asemenea inlatura tantarii, mustele, gandacii. Nu ii omoara dar nu le place asa ca pleaca instantaneu. In 3 minute se creaza un mediu steril si sanatos pentru orice interventie medicala. Avem 15 mii de doctori care vor folosi acest produs in institutiile lor si vor ajuta oamenii.
 
 Avem parteneriate cu mai multe institutii caritabile din aceste tari care sunt deja infiintate iar noi doar am luat legatura cu ei iar ei au deja relatii in aceste tari si comunitati din Africa, India, Indonezia si alte regiuni.
 
 Deja am facut parteneriate cu fiecare institutie caritabila majora din aceste tari care vor distribuii aceste produse pentru noi.
 
 Tot ce avem noi de facut este sa intrebam ce cantitate au nevoie din fiecare produs.
 
 Tot ce cerem in schimb este sa inregistreze cateva secvente si sa spuna ce se intampla binele care este facut pentru ca
 noi sa putem posta pe siteul nostru. Doctorii vor putea oferi marturiile lor si ne vor arata toate lucrurile bune care se vor intampla datorita produselor noastre.
 
 O secunda va rog sa beau putina apa ... Vorbesc de azi dimineata incontinuu... si a trecut ceva timp de atunci.
 
O apa cu proprietati speciale, in care plantele pot creste chiar si la intuneric
 Asa ca aveti acum o imagine de ansamblu. Acestea sunt cateva dintre fundamendetele produselor pe care le avem Cativa cercetatori de la o companie cu care lucram lucreaza cu apa de multi ani deja si au ajuns la nivelul la care pot ajusta nivelul de oxigen, de minerale sau pH-ul apei doar cu ajutorul unui calculator si a unui echipament pe care il au.
 Ei pot crea o apa care este asa de... datatoare de viata incat daca punem o samanta in ea, planta poate creste la intuneric nici macar nu are nevoie de lumina.
 
 De astfel de lucruri nu sa mai auzit pana acum. Acum putem avea tavi cu alimente care cresc in depozit sau pe vapor sau pe vapor sau in avion, cat timp sunt tranportate la destinatie iar cand ajung acolo sunt plasate la soare si isi continua cresterea si mai repede.
 
 Acum avem hrana sanatoasa livrata oamenilor care nu au acces la ea. De asemenea mai avem o varietate a acestui produs pentru cresterea vitelor.
 
 Cultivam orz si ovaz care cresc foarte repede si in acele zone desertice in are nu creste nimic si nu exista hrana pentru animale putem trimite aceste alimente pentru animale si vom avea vaci si capre mai sanatoase si cu productie mai buna de latpe sau cu mai multa carne practic productia de hrana creste iar toate aceste vin pentru a ajuta oamenii din acele zone si toate vin de la voi, care donati 20,  50 sau 80 de centi din profitul vostru iar aceasta este puterea pe care o confera acest program.
 
 Mai avem o multime de produse de care nu v-am spus si care sunt la fel de uimitoare si la fel de impresionante sunt lucruri absolut uimitoare.
 
Aceste produse si multe altele vor genera profit pentru membrii
 Si iata ce va fi cu adevarat distractiv Global Profit Pool: Aceste companii cu care lucram, toate aceste produse uimitoare care purifica apa si fac ceea ce fac vor fi disponibile pentru vanzare si profit.
 
 Aceste produse vor putea fi folosit in acest program nu va pot spune acum mai multe detalii pentru ca suntem intr-o faza in care nu ne permitem acest lucru pentru ca aceste produse vor schimba industrii intregi si nu dorim sa se afle prea devreme pentru ca pietele se vor schimba tocmai pentru a ne lasa pe dinafara asa sunt de puternice iar cand ma refer la piete ma refer la sute si sute de milioane dintr-o piata de miliarde de dolari pe care le vom da peste cap cu produse si servicii revolutionare iar noi vom fi cei care vand aceste produse pe o piata mondiala
 
 Unele din aceste produse vor fi pe rafturile magazinelor si toata lumea le va putea cumpara si daca cineva care nu are nici o legatura cu GlobalOne va cumpara acel produs de pe raftul magazinului din asta se face un profit o parte din acel profit va merge in Global Profit Pool (la comun) asa ca dvs. veti face bani din asta chiar daca acel produs nu a fost vandut unui membru GlobalOne dar datorita partii caritabile si datorita lucrurilor bune pe care le facem si a oamenilor de calitate din jurul nostru avem cateva din cele mai mari nume din muzica si televiziune care sunt pregatiti sa-si puna numele alaturi de asta.
 
 Sunt gata sa faca aceasta promovare imediat ce ne vom lansa iar numele sunt impresionante. Avem mii si mii de scrisori pe care le primim de la doctori avem videoclipuri cu marturii in realitate nu se poate cumpara aceasta credibilitate nici intr-o viata de om daramite in luni de zile sau chiar saptamani.
 
 Atunci cand produsele vor fi pe raft Iar clientii se vor intreba daca chiar functioneaza atunci vom avea deja mii si mii de videoclipuri din proiectele caritabile care vor fi marturii pentru aceste produse bazate pe aceasi tehnologie Cred ca asta va fi o confirmare foarte buna. Stim ca vom avea vanzari foarte mari, deja avem cele mai mari firme de retail din SUA ca parteneri de desfacere Aceste produse vor schimba piata  iar sincronizarea este cum nu se poate mai buna.
 
 Nu puteam face acest lucru anul trecut si nici anul viitor. Este sincronizarea perfecta pe care o avem cu aceste tehnologii
 
Un produs care inlatura cauza celor mai mari pierderi in industria cresterii vitelor
 Si un bun exemplu pe care vreau sa vi-l dau este urmatorul avem un produs care se adreseaza industriei cresterii vacilor
 exista o afectiune care afecteaza foarte multe animale si provoaca pierderi imense, este principala cauza a pierderilor in aceasta industrie peste tot in lume si avem un produs care previne acest lucru nu mai exista asa ceva in lume noi deja avem toate cercetarile si aprobarile facute si avem toti marii distribuitori care distribuie produse destinate cresterii vitelor pe tot globul care asteapta sa lansam produsul.
 
 Daca o industrie are pierderi de miliarde de dolari cat credeti ca va plati pentru un produs care inlatura acele pierderi?
 Suntem singurii oameni din lume care avem asa ceva. in mod normal asta nu v-ar ajuta cu nimic decat daca aveti o ferma de vaci dar ia ghiciti ce se va intampla?
 
 O parte din profit va merge in Global Profit Pool si va fi un profit urias. Sunt doar cateva produse despre care am vorbit acum avem aproximativ 300 de produse inovatoare in toate domeniile vietii,  lucruri pe care nici nu vi le-ati imaginat vreodata, veti spune: "huh... nu m-am gandit la asta"
 
Produse pentru curatenie in locuinta clasificate ca alimente
 Pietele sunt asa de mari incat nu v-ati putea imagina decat dupa ce veti fi parte din ele. Substantele pe care le folositi
 in fiecare zi in bucatarie pt curatat si lucruri asemanatoare avem stfel de produse ecologice care sunt clasificate ca si alimente (!!!) si daca cumva copii sau cainele beau din ele nu se imbolnavesc asa de importante sunt, ar in plus fac ceea ce ar trebui sa faca produsul respectiv
 
 Sunt atat de multe lucruri bune pe care le facem cu aceste produse si veti vedea pe masura ce incepem datorita faptului ca membrii GlobalOne doneaza centii in programul de caritate toata lumea isi va aminti asta, programul umanitar va impartii produsele pe tot globul vom avea personalitati din muzica rock, cantareti staruri de cinema si televiziune nume uriase veti fi uimiti sa aflati cine se afla in spatele acestor lucruri suntem deja sustinuti de Camera de Comert Africana.
 
 Toate asociatiile caritabile majore sunt in implicate in acest proiect.
 
 Aceste fapte bune pe care le facem ne vor oferi o acreditare pe care nimeni nu o poate cumpara iar oamenii ne vom cumpara produsele.
 Toate produsele, pentru ca acestea sunt sigure sunt pentru familie prezinta siguranta pentru copii sunt prietenoase cu mediul milioane si milioane de dolari va fi profitul pe care il vom face si va merge in "oala de profit" Global Profit Pool
 
 Voi veti beneficia de acesta prin propriile voastre puncte in functie de acestea veti primi o parte din profit. Toti cei din echipa ta care fac puncte in Global Profit Pool va vor aduce 20% pe 5 generatii it doesn't matter of fact that.
 Nu conteaza ca profitul vine din exterior caci "oala de profit" se mareste din ce in ce mai mult si va fi impartita intre oamenii care castiga din aceasta.
 
 Mai exista o a doua "oala de profit" in care sunt doar membrii fondatori iar pe masura ce profitul creste numarul de membrii ramane acelasi. Va puteti imagina ca pe masura ce profitul companiei se dubleaza sau tripleaza la fel se intampla si cu comisioanele dvs. pentru ca numarul membrilor fondatori nu se va mai modifica dar profitul companiei va creste din ce in ce mai mult.
 
 Va mai spun inca un lucru pe care il vom face Acesta este un proiect distractiv iar despre acesta pot vorbi. Vom avea un produs care va fi de vanzare. Orice femeie poate confirma faptul ca orice produs cosmetic care te face sa arati mai tanar si sa te simti mai bine este cautat de fapt si foarte multi barbati sunt interesati de astfel de produse, dar nu vor sa recunoasca.
 
 Avem un produs cosmetic care este atat de hidratant si asa de bland cu piele incat nu exista nimic cu care sa se compare Revlon, Rock, nimic nu se compara pentru ca avem o apa super hidratanta apa super hidratanta iar majoritatea produselor cosmetice contin 80-90% apa.
 
 Multi oameni nu realizeaza asta. Avem acesti compusi biologici si putem sa schimbam compusul pentru ca produsul sa faca ce avem noi nevoie si practic luam apa aceasta super hidratanta si perfect echilibrata si o compinam cu unul din produsele biologice si astfel avem un produs uimitor.
 
 Am facut cadou niste mostre de test unor staruri de cinema renumite. Un cuplu ne-a oferit o suma din noua cifre pentru drepturile asupra acestui produs aceasta crema hidratanta iar cand am refuzat oferta ne-au propus o suma din 10 cifre pentru acest produs. Din nou, am refuzat acesta este produsul nostru si va genera profit pentru dvs.
 
 Acest fapt arata scopul si misiunea noastra.
 
 Produsele sunt atat de diferite fata de tot ce exista incat va puteti da seama imediat ce il puneti pe piele nu e nimic din ce ati folosit pana acum care sa se compare va garantez acest lucru mai avem si o lotiune, o lotiune cu factor de protectie solara, o lotiune autobronzanta pentru cei care nu stau la soare avem drepturile pentru un ulei aprobat de FDA/EPA, un ulei care modifica aspectul tenului iar aspectul pe care il lasa este foarte natural incat nu se poate observa diferenta exista in trei variante: deschis, mediu si inchis Se aplica dimineata si aveti un ten foarte aspectuos.
 
 Avem o versiune  a acestui produs care, daca mai tineti minte acel spray care indeparta tantarii si gandacii?
 
 Avem un produs care indeparteaza insectele.
 
 Vom avea acel produs de vanzare dar il vom oferi oamenilor din Indonezia si Africa care il vor aplica pe piele dimineata
 si nu vor mai fi muscati de tantari si astfel scapa de malarie.
 
 Sunt multe combinatii care se pot face si iata ce e foarte interesant produsele noastre sunt ambalate in recipiente de plastic transparent.
 
 Le trimitem in Africa, Indonezia, India iar copii din scoli le vor picta, vor picta manual pe ele si isi vor pune initialele pe ele iar noi le vom oferi un dolar pe fiecare recipient pe care il fac ei vor face mai multi bani decat parintii lor.
 Iar acelea vor fi ambalajele care vor fi pe rafturile magazinelor in toata tara.
 
 Nu credeti ca asta e o poveste grozava? Oamenii care sunt interesati de aceasta poveste ne vor invita la o gramada de posturi de radio si televiziune din tara pentru ca este ceva extraordinar, nu doar ca avem produse revolutionare ci in acelasi timp avem tot felul de alte proiecte caritabile despre care oamenii vor auzi iar cand vor auzi de proiectele caritabile, ne vor vizita situl si vor gasi produsele de vanzare pe care le pot cumpara pentru ei sau pentru afacerea lor si vor cumpara aceste produse nu pentru ca le-am facut noi ci pentru ceea ce fac aceste produse. Si din tot ce se va vinde un procentaj merge in "oala de profit" .
 


Membrii care au idei inovatoare sau inventii proprii vor putea sa le aduca pe piata prin GlobalOne

Nu stiu nicio companie de network marketing care sa faca asa ceva au macar pe aproape. Vreau sa va mai spun un singur lucru, ceva care va fi foarte distractiv pe parcurs si nu imi fac probleme daca aceasta informatie e publica aceasta este... este un plan foarte bine pus la punct vom prelua...nu stiu exact cand va fi asta, fiindca nu avem o data stabilita, dar probabil in 3-6 luni de la lansare, dar pe masura ce numarul membriilor creste si creste vom avea o gramada de memrbii care au idei foarte bune un program de calculator nou sau rice fel de inventie sau idee au inventat ceva nou sau au un produs nou pe care nu stiu cum sa il creeze nu stiu unde sa il produca, cum sa-l creeze, sau au o alta probleme comuna inventatorilor nu au banii.
 
 Un al treilea lucru pe care nu il au este sistemul de marketing.
 Vom face apel la toti membri din programul GlobalOne iar daca cineva are o idee care crede ca e buna sau stie pe cineva care are o idee datine-o noua iar daca ne place, o vom finanta si va vom ajuta sa o produceti si sa o puneti pe rafturile magazinelor sau daca e un program de calculator va vom ajuta sa il promovati pe internet si vom avea un grup de membri care vor dori sa cumpere sau sa promoveze produsul din interior
 
 Veti avea garantia ca vom produce acel produs pentru ca nu ne-am strica niciodata reputatia incercand sa ne furisam si sa pacalim pe cineva pentru ca de fapt noi vrem sa ne laudam cu faptul ca am ajutat oameni sa-si lanseze ideile, i-am ajutat sa-si indeplineasca visele.
 
 Si ia ghiciti ce vom cere in schimb? Vom cere ca o parte din profit sa mearga la companie si unde merge acel profit
 in " oala de profit" Global Profit Pool.
 
 Nu stim cati castigatori vom avea la aceste idei ar putea fi unul, 10 sau 1000 toate profiturile generate de aceste idei vor merge in "oala de profit" din care dvs. veti fi platiti.
 
 Spuneti-mi o companie care macar sa gandeasc la acest nivel eu nu stiu niciuna.
 
 Voi incheia aici, cu acest plan pe termen lung si va mai spun un lucru nu stiu unde va fi compania noastra in 5 sau 10 ani
 pentru ca sunt sigur ca va arata diferit dar stiu doar ca va avea foarte mult succes cu asta voi incheia teleseminarul si va multumesc tuturor pentru participare vad ca sunt foarte multe persoane de pe coasta de est si din alte tari si stiu ca e foarte tarziu la dvs.
 
 Va multumesc pentru implicare si stiu ca foarte multe persoane au incredere in voi, liderii este vorba de numele si reputatia voastra.
 
 Suntem aici pentru a va oferi tot suportul nostru si tot ce aveti nevoie pentru ca numele si reputatia voastra sa fie in siguranta si sa construim o afacere foarte solida pentru voi, familiile voastre si cei dragi, iar asta veti putea obtine cu GlobalOne nu am vazut pana acum un program ca acesta, cu asa de multe oportunitati si in atatea moduri incat nu poate fi copiat. Ar dura zeci de ani ca cineva sa puna cap la cap ce facem noi aici pentru ca asa ceva nu se face peste noapte, aici este munca mea de-o viata.
 
 Va multumesc tuturor si pentru faptul ca ma ajutati sa imi implinesc visul la randul meu. Vom face asa de multe lucruri frumoase cu asta iar o multime de oameni o vor duce foarte bine si va fi distractiv sa faceti parte din aceasta miscare, pentru a vedea evolutia, programul, produsele si serviciile pe care le scoatem ca echipa si ca grup cine stie ce vom putea schimba in lume si poate ca deja avem oameni de talia lui Steve Jobs printre membrii care sa vina cu ceva ce va schimba totul.
 
 Noi ajutam la dezvoltarea aceasta si facem totul posibil si speram sa avem cat mai multi oameni cu idei inovatoare asadar, aceasta este imaginea de ansamblu conceptul general ales de noi asa ca ne asteptam ca voi sa intelegeti cu usurinta aceste lucruri si sa dati mai departe aceste informatii tuturor noilor inscrisi Inca o data va multumesc ca ati participat la teleseminar.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Contact

e-mail: buxtut@yahoo.com

skype: buxtut Add me to Skype

Conect

Totalul afisarilor de pagina

SEO Romania