.

Sample Text

luni, 10 septembrie 2012

Global One - Ultimate Power Profits


GLOBAL ONE - libertatea ta financiara !!!

Global One - prezentare video: ====>> Informatii preliminare privind noul proiect global.

GLOBAL ONE Ultimate Power Profits.

Salutare la toti ! Vreau sa va prezint o noua SUPER PROFITABILA afacere pe internet. Un nou concept de social marketing a carui cistig sunt sigur ca o sa-i intereseze pe multi.
Global One este noul proiect care se afla in stadie preliminara, adica este momentul cind se fac ultimile organizari. Asa cum ne-a promis fondatorul, compania isi va lua startul in luna septembrie. Cel care a intemeiat proiectul GlobalOne este Scotty Evans. Pentru cei care nu au auzit de el, va pot spune pe scurt ca Scotty Evans impreuna cu echipa lui au creat in Aspen, Colorado o retea wireless, pe vremea cind aceasta denumire nici macar nu exista. Scotty Evans este unul din initiatorii conceptelor WiFi si Wimax, datorita carora putem accesa internetul prin parcuri.... Ceea ce va face Scotty Evans prin intermediul companiei GlobalOne va fi ceva care va impinge omenirea pe scara progresului cel putin cu cativa zeci de ani. Nu exagerez cand spun asta, ceea ce va face GlobalOne depaseste cu mult orice imaginatie.

Atentie! nu rata aceasta sansa de a cistiga bani reali pe internet !


Dupa cum am precizat mai sus Globale One este un nou tip de afaceri, avind la baza si un nou concept de Social Marketing 100%.
  • Prin ce acest social marketing se deosebeste de alt marketing?
Aceasta se deosebeste prin faptul ca toti partenerii businessului vor putea avea cistiguri chiar din primele zile de la inregistrare. GlobalOne are multiple afaceri care vor genera profit, iar printre aceste multe afaceri va fi si un site de licitatii la cent, IGoBidWin. In principiu GlobalOne va functiona astfel:
  • vor exista multiple afaceri care vor genera profit
  • 50% din profit va fi impartit intre membrii affiliati
  • toti membrii vor incasa comisioane odata la 6 zile (cel putin) chiar daca nu aduc alti membrii, nu fac vanzari sau investitii.
  • cei care dezvolta structura de afiliati sau fac vanzari vor avea multe beneficii suplimentare
  • programul va avea o componenta caritabila si umanitara foarte importanta, iar prin tehnologiile patentate ale GlobalOne se va imbunatatii viata a milioane de oameni din regiuni izolate ale globului, care nu au acces la hrana sau apa curata.
Acest proiect este atat pentru cei care doresc o sursa suplimentara de venit cat si pentru profesionistii care doresc sume lunare din multe cifre. Pentru cei carora va placut programul ZeekRewards, am o veste foarte buna: GlobalOne se afla in faza de prelansare, adica inca nu a fost lansat. Asta inseamna ca e la inceput, foarte la inceput. Datorita CV-ului lui Scotty Evans si al GlobalOne, acest program prezinta maxima credibilitate si cu mare placere va recomand sa-l incercati.
Globale One marketing, are 3 tipuri de comision.
  1. Social Pool
  2. Global Pool
  3. Infiniti Pool
  • Social Pool - este un sistem pe cit de simplu pe atit si de profitabil, ideia este de a invita parteneri in afacere. Cu cit inviti mai multi parteneri, cu atit mai mult iti maresti cistigurile.Puteti sa va invitati familia,prietenii fiindca ne ajuta pe toti sa cistigam mult mai mult. Daca nu aveti posibilitatea de a invita prieteni in afacere, asta nu inseamna ca nu mai puteti avea cistiguri, deoarece compania mai are si alte tipuri de venit.
  • Este un sistem simplu de a invita parteneri
  • Global One a fost testata de FDI, acest lucru inseamna ca compania are toate drepturile de a activa pe piata internationala.
  • Acest tip de Marketingul Social este unul nou si se diferentiaza cu mult fata de alte companii.
In sistem exista 5 optiuni pentru a participa la IGoBidWin de la 10$  25$  50$  75$ si 100$.
In aceasta afacere nu e neaparat sa inviti pe cineva ca sa ai un venit, insa daca de exemplu veti invita 3 persoane in afacere si ei la rindul lo vor invita cite 3, aceasta inseamna ca daca o sa achiti un abonament lunar de la 25$ in sus iti va veni un comision din toate cistigurile partenerilor tai.

Unde ati mai vazut asa ceva pe internet?
10 salarii pe luna!

Platile se efectueaza la fiecare 3 zile(72 ore).1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25 si a 28 zi din fiecarei luna.

__________________________________________________________________

GlobalOne este un nou proiect, ce urmeaza sa-si ia activitate in urmatoarele zile. Compania ne garanteaza, maxima credibilitate si cu mare placere, recomand sa va inregistrati, pentru a va dezvolta propria afacere pe internet. 

NU MAI PIERDETI TIMPUL..... !!!

Pentru a va inregistra in afacere, dati click pe butonul Start

2 comentarii:

  1. Care este sursa castigurilor? Sper sa nu fie un nou Zeek, adica o schema Ponzi, pentru ca ar fi mare pacat sa avem o noua dezamagire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva dovezi de plata?
    Daca tot platesc din 3 in 3 zile?

    Banii online sunt viitorul.
    Marea majoritate incercam sa realizam venituri sigure.
    Este mult mai convenabil sa ai o afacere pe internet.

    RăspundețiȘtergere

 

Contact

e-mail: buxtut@yahoo.com

skype: buxtut Add me to Skype

Conect

Totalul afisarilor de pagina

SEO Romania